Home Page | Schedules | Training Classes | Memberships & Donations
Producers | Contact Us | Links | Email: info@CTV29.org

E-mail us: info@CTV29.org - Mail us at: 1430 Willamette St., #321, Eugene, OR 97401

CTV29 Programming Schedule December 10-16, 2017

Back To Schedules List Page



SUNDAY 12/10/2017 - Week 988 - Channel 29


12:00 AM

Interfaith Prayer Service  - Series from Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (60 min)

1:00 AM

Strata: Portraits of Humanity “November 2017" (Dawn of the Etruscans) The Villanovan Culture of northern and central Italy, between 900 and 700 BC, was ancestral to the more well known Etruscan Civilization. This film covers the main elements of that culture: the warrior elite and its attributes, the aristocracy, farm production, religiosity and funeral rites, the crafts, the tasks and the role of women, and the relationship with the other peoples of the Mediterranean. The documentary combines living history with archaeological findings preserved in regional museums to illustrate the daily life of the Villanovans. Produced by Rick Pettigrew (29 min.) http://www.archaeologychannel.org.

1:30 AM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

2:00 AM

Christmas Lights in Eugene - Produced by Aleksis Gonzalez-Arguinzoni & Tim Ellenberger. (28 min.)

2:30 AM

The David Igl Show [Guest: Mike Dilley, Ex. Dir. of the Eugene International Film Festival. Produced by David Igl. (29 min.)

3:00 AM

Can Oregon Adapt to Climate Change? Speakers: Kathy Dello, Associate Director, Oregon Climate Change Research Institute, Steve Adams, Director of Urban Resilience, Institute for Sustainable Communities and Matt McRae, Climate Policy Strategist for Our Children’s Trust. Global temperatures have continued to rise, making 2016 the hottest year on the historical record and the third consecutive record-breaking year, scientists say. Of the 17 hottest years ever recorded, 16 have now occurred since 2000. We have witnessed draught, forest fires, and rising sea levels.  Last month the Oregon Climate Change Research Institute issued their third report outlining the expected acute impact of climate change on the economy and livability of Oregon in the near future. Discussion at the City Club of Eugene on March 17, 2017. Produced by Larry Dobberstein. (60 min) http://www.cityclubofeugene.org/

4:00 AM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

4:30 AM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2016-Eugene’s premiere chorus and barbershop singers’ 2016 Holiday Concert. Produced  by the Larry Dobberstein. (90 min.)

6:00 AM

Interfaith Highlights - Choice presentations from the last 10 years of the Interfaith Prayer Service at Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (120 min.)

8:00 AM

Manantial De Vida Latino Church Service. En Español. Produced by Juan Ventura. (58 min.) Facebook: Iglesia De Cristo Manantial De Vida Oregon

9:00 AM

The Hanson Family Singers “Old Fashioned” Christmas Variety Show - Music & more at Willamette High School. Produced by Wayne Hanson. (96 min.)

11:00 AM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

11:30 AM

Christmas Lights in Eugene - Produced by Aleksis Gonzalez-Arguinzoni & Tim Ellenberger. (28 min.)

12:00 PM

Christmas Festival of Trees - Ibis Productions Presents. Produced by Alexis Gonzalez-Arguinzoni. (30 min.)

12:30 PM

Holiday Music at Eugene Churches - Produced by Larry Dobberstein. (29 min.)

1:00 PM

Jordan Peterson Talk on Free Speech Held in McMinnville at the Aviation Museum on April 27, 2017. Produced by Joe Tyndall. (113 min.)

3:00 PM

OSU Klatowa Eena PowWow- “Part 1 of 2” Held Gill Coliseum, Oregon State Univ., Corvallis, Oregon, May 20, 2017. Produced by Wes Weathers (117 min.)

5:00 PM

An Elvis Christmas - David Lomond dons his Elvis costume and cape for Eugene's Eagle Lodge audience. Produced by Larry Dobberstein. (60 min.)

6:00 PM

Interfaith Prayer Service  - Series from Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (60 min)

7:00 PM

Strata: Portraits of Humanity “November 2017" (Dawn of the Etruscans) The Villanovan Culture of northern and central Italy, between 900 and 700 BC, was ancestral to the more well known Etruscan Civilization. This film covers the main elements of that culture: the warrior elite and its attributes, the aristocracy, farm production, religiosity and funeral rites, the crafts, the tasks and the role of women, and the relationship with the other peoples of the Mediterranean. The documentary combines living history with archaeological findings preserved in regional museums to illustrate the daily life of the Villanovans. Produced by Rick Pettigrew (29 min.) http://www.archaeologychannel.org.

7:30 PM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

8:00 PM

Christmas Lights in Eugene - Produced by Aleksis Gonzalez-Arguinzoni & Tim Ellenberger. (28 min.)

8:30 PM

The David Igl Show [Guest: Mike Dilley, Ex. Dir. of the Eugene International Film Festival. Produced by David Igl. (29 min.)

9:00 PM

Can Oregon Adapt to Climate Change? Speakers: Kathy Dello, Associate Director, Oregon Climate Change Research Institute, Steve Adams, Director of Urban Resilience, Institute for Sustainable Communities and Matt McRae, Climate Policy Strategist for Our Children’s Trust. Global temperatures have continued to rise, making 2016 the hottest year on the historical record and the third consecutive record-breaking year, scientists say. Of the 17 hottest years ever recorded, 16 have now occurred since 2000. We have witnessed draught, forest fires, and rising sea levels.  Last month the Oregon Climate Change Research Institute issued their third report outlining the expected acute impact of climate change on the economy and livability of Oregon in the near future. Discussion at the City Club of Eugene on March 17, 2017. Produced by Larry Dobberstein. (60 min) http://www.cityclubofeugene.org/

10:00 PM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

10:30 PM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2016-Eugene’s premiere chorus and barbershop singers’ 2016 Holiday Concert. Produced  by the Larry Dobberstein. (90 min.)



MONDAY  12/11


12:00 AM

Christmas Festival of Trees - Ibis Productions Presents. Produced by Alexis Gonzalez-Arguinzoni. (30 min.)

12:30 AM

Holiday Music at Eugene Churches - Produced by Larry Dobberstein. (29 min.)

1:00 AM

Behind The Lens  This is one of two sessions with Tom Blank interviewing Mike Duffield and Mark Stafford.  This installment focuses on Mark Stafford of Stafford Video Productions. Mark Stafford has been shooting video since 1981. His work has taken him all over the world - several times. Credits include: Time Warner, National Geographic Today, Public Broadcasting, ESPN.  Mark discusses the evolution of editing with Mike Duffield, video editor and writer.  Produced by Julia O'Reilly with The Shaggy Dog Project. (30 min.)

1:30 AM

Pro*Star Acting for the Camera “Cold Read” In this inside look at a Professional acting class you will discover how actors use their body, voice, mind and emotions to create characters.  Acting is a process and Linda's (30 years as a professional actress) purpose is to invite you in to the inner workings of the Craft. Produced by Larry Dobbberstein & Linda Burden-Williams (61 min.) http://www.infocusacting.com

2:00 AM

OSU Klatowa Eena PowWow - “Part 1 of 2” Held Gill Coliseum, Oregon State Univ., Corvallis, Oregon, May 20, 2017. Produced by Wes Weathers (117 min.)

4:00 AM

The Nutcracker Ballet- Performed by the Oregon Ballet Academy. Produced by Mark Stafford. (92 min.)

6:00 AM

Interfaith Prayer Service  - Series from Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (60 min)

7:00 AM

Latino Lane County: The High School Equivalency Program - Detailed look at the local High School Equivalency Program through the UO. (En Español) Produced by Martin de la O. (29 min.)

7:30 AM

Strata: Portraits of Humanity November 2015 (Youth diving on shipwrecks; saving Cyprus frescoes) (1) Biscayne National Park and the NPS Submerged Resources Center partnered with Youth Diving With a Purpose for a youth engagement project on shipwreck archaeology.  (2) For 500 years, an exquisite Renaissance fresco, the “Forty Martyrs of Sebaste,” has remained hidden, forgotten and neglected in a 14th Century church in Famagusta, Cyprus.  The Forty charts the painstaking work of rescuing the fresco from obscurity and ruin, a pioneering project that puts heritage above politics.  After decades of neglect, saving Famagusta’s forgotten frescoes begins. Produced by Rick Pettigrew. (29 min.)  <http://www.archaeologychannel.org>http://www.archaeologychannel.org.

8:00 AM

Tai Chi for Body and Mind - 24 simplified forms in Yang Style with LCC Tai Chi teacher Machiko Shirai. Produced by Machiko Shirai. (51 min.)

9:00 AM

That Atheist Show Replay - A weekly call-in program (do not call during this replay). All topics, religious and secular. Produced by Joe Tyndall. (60 min.)

10:00 AM

Marc Time: Sunday Morning Hangover Radio Show "WXYZ Hangover Side A". Marc plays songs from artists at the end of the alphabet Originally aired on KWVA-FM July 17, 2016  Produced by Marc Time.http://sundaymorninghangover.blogspot.com/2016/07/wxyz-hangover.html

10:30 AM

Eugene Cannabis TV Produced by Dan Koozer & Kevin Corridon (59 min) https://www.youtube.com/user/EugeneCannabisTV 

11:00 AM

Arts Journal  #821 FIESTA CULTURAL Sept. 2017 Jarocho music & dance in the Library [43 min.] Mayor’s Teen Art Show Sept. 2017 @ MKAC [6 min.] National Photo Show Sept.2017 @ EAC [6 min.] + Replay: PAO Photo Show @ Dot Dotson’s Mar. 2017 [4 min.]. (60 min) https://hedda-arts.blogspot.com    artsjournal@thinkvideo.com    This episode is online at https://youtu.be/A1ED9ziMFsg. The weekly programs from the past two years are available online: see the Arts Journal Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM.  Sponsored by Fern Ridge Press, Publishers of Books & Videos Providing Solutions for Autism Spectrum Learning & Behavior Problems. See http://www.fernridgepress.com for more info.

12:00 PM

Can Oregon Adapt to Climate Change? Speakers: Kathy Dello, Associate Director, Oregon Climate Change Research Institute, Steve Adams, Director of Urban Resilience, Institute for Sustainable Communities and Matt McRae, Climate Policy Strategist for Our Children’s Trust. Global temperatures have continued to rise, making 2016 the hottest year on the historical record and the third consecutive record-breaking year, scientists say. Of the 17 hottest years ever recorded, 16 have now occurred since 2000. We have witnessed draught, forest fires, and rising sea levels.  Last month the Oregon Climate Change Research Institute issued their third report outlining the expected acute impact of climate change on the economy and livability of Oregon in the near future. Discussion at the City Club of Eugene on March 17, 2017. Produced by Larry Dobberstein. (60 min) http://www.cityclubofeugene.org/

1:00 PM

Interfaith Prayer Service  - Series from Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (60 min)

2:00 PM

I’ll Drink To That! “EWEB and Water” Eugene Water & Electric Board General Manager Frank Lawson answers questions from the public about where EWEB gets its water, how it uses it, how it protects it and what EWEB’s plans are for the coming years. Discussion in the EWEB Conference Room in September 2017. Produced by Larry Dobberstein. (60 min.). http://www.eweb.org/

3:00 PM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2009 - Cascade Chorus performs Christmas favorites with comedy, reading of the Christmas Carol and more. Produced by Larry Dobberstein. (120 min.)

5:00 PM

Democracy Now - Amy Goodman's daily progressive news & interview show. Locally Sponsored by Larry Dobberstein. (60 min)

6:00 PM

Christmas Festival of Trees - Ibis Productions Presents. Produced by Alexis Gonzalez-Arguinzoni. (30 min.)

6:30 PM

Holiday Music at Eugene Churches - Produced by Larry Dobberstein. (29 min.)

7:00 PM

Behind The Lens  This is one of two sessions with Tom Blank interviewing Mike Duffield and Mark Stafford.  This installment focuses on Mark Stafford of Stafford Video Productions. Mark Stafford has been shooting video since 1981. His work has taken him all over the world - several times. Credits include: Time Warner, National Geographic Today, Public Broadcasting, ESPN.  Mark discusses the evolution of editing with Mike Duffield, video editor and writer.  Produced by Julia O'Reilly with The Shaggy Dog Project. (30 min.)

7:30 PM

Pro*Star Acting for the Camera “Cold Read” In this inside look at a Professional acting class you will discover how actors use their body, voice, mind and emotions to create characters.  Acting is a process and Linda's (30 years as a professional actress) purpose is to invite you in to the inner workings of the Craft. Produced by Larry Dobbberstein & Linda Burden-Williams (61 min.) http://www.infocusacting.com

8:00 PM

OSU Klatowa Eena PowWow - “Part 1 of 2” Held Gill Coliseum, Oregon State Univ., Corvallis, Oregon, May 20, 2017. Produced by Wes Weathers (117 min.)

10:00 PM

The Nutcracker Ballet- Performed by the Oregon Ballet Academy. Produced by Mark Stafford. (92 min.)



TUESDAY 12/12


12:00 AM

Tai Chi for Body and Mind - 24 simplified forms in Yang Style with LCC Tai Chi teacher Machiko Shirai. Produced by Machiko Shirai. (51 min.)

1:00 AM

Hiking With Barbara “Travels on Trails in the Pacific Northwest” Biking with Barbara at Dee Wright Observatory and McKenzie Pass. A video chronicle of travels in Oregon, Washington, and the Pacific Northwest.  Produced by Marc Time. (29 min.)

1:30 AM

QiGong Exercises with Suman QiGong and Tai Chi Master Suman Barkhas demonstrates a series of QiGong (pronounced Chee-Gong) exercises for health and energy development. Produced by Suman. (50 min.) http://www.taichiyogacenter.com

2:30 AM

Answers To Addiction - Addiction treatment Jesus Christ’s way. Produced by Ray Gruener. (30 min)

3:00 AM

The Hanson Family Singers “Old Fashioned” Christmas Variety Show - Music & more at Willamette High School. Produced by Wayne Hanson. (96 min.)

5:00 AM

An Elvis Christmas - David Lomond dons his Elvis costume and cape for Eugene's Eagle Lodge audience. Produced by Larry Dobberstein. (60 min.)

6:00 AM

Exploring Nevada, Part 9 - Produced by Dan Holt. (30 min.)

6:30 AM

Walk With Me: Favignana & Marsala, Sicily, Italy 2013 - Tour a tuna factory museum, walk up to a Norman castle, explore Roman ruins. Produced by Tyler Burgess  (27 min.) http://www.walk-with-me.com

7:00 AM

Latino Lane County: Fighting Gambling Addiction - Gambling addiction discussed. Produced by Martin de la O. (30 min.)

7:30 AM

Strata: Portraits of Humanity December 2015 (American Revolutionary War fort) Dan Elliot of the LAMAR Institute set out to document Carr's Fort, a fortified farmstead used during the American Revolutionary War. The fort originally was commanded by Captain Robert Carr and housed his 100 patriot troops.  In February of 1779, the woods of north Georgia were bristling with small skirmishes between the patriots and the British.  The battles helped determine the outcome of the Revolutionary War.  Carr's Fort and its sister sites are part of the fabric of the history of America.  Produced by Rick Pettigrew. (29 min.)  http://www.archaeologychannel.org.


8:00 AM

QiGong Exercises with Suman QiGong and Tai Chi Master Suman Barkhas demonstrates a series of QiGong (pronounced Chee-Gong) exercises for health and energy development. Produced by Suman. (50 min.) http://www.taichiyogacenter.com

9:00 AM

That Atheist Show Replay - A weekly call-in program (do not call during this replay). All topics, religious and secular. Produced by Joe Tyndall. (60 min.)

10:00 AM

Marc Time: Sunday Morning Hangover  Radio Show"WXYZ Hangover  Side B".Marc plays songs from artists at the end of the alphabet.Originally aired on KWVA-FM July 17, 2016  Produced by Marc Time.http://sundaymorninghangover.blogspot.com/2016/07/wxyz-hangover.html 

10:30 AM

Eugene Cannabis TV Produced by Dan Koozer & Kevin Corridon (59 min) https://www.youtube.com/user/EugeneCannabisTV 

11:00 AM

Arts Journal #822 CARL FALSGRAF blues-folk concert @ Atrium Music Series [50 min.] Aug. 2017. Encore: Blue Crew with Carl & Palmer [9 min.] July 2015 (60 min) https://hedda-arts.blogspot.com, artsjournal@thinkvideo.com. This episode is online at https://youtu.be/niCa_x7z34o. The weekly programs from the past two years are available online: see the Arts Journal Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM. Sponsored by Fern Ridge Press, Publishers of Books & Videos Providing Solutions for Autism Spectrum Learning & Behavior Problems. See http://www.fernridgepress.com for more info.

12:00 PM

Elevate Lane County: The Path To Good Tech Jobs Speakers: Jake Weatherly, CEO of SheerID, Heidi Larwick, Director of Connected Lane County and Amy Stranieri, Counseling Dept. Chair, Thurston High School. The greater Eugene business community, especially its tech sector, has a critical shortage of skilled workers. A new local program called “Elevate Lane County” (ELC) has emerged to seize this opportunity. Speakers will be sharing the results of the pilot year of the program which placed both teachers and students at tech companies for internships. Discussion at the City Club of Eugene on Sept. 8, 2017. Produced by Larry Dobberstein. (60 min) http://www.cityclubofeugene.org/   The last 2 1/2 years of City Club discussions available on YouTube: Search for “Joe Tyndall”.

1:00 PM

Interfaith Prayer Service  - Series from Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (60 min)

2:00 PM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2014 - Holiday music & more! Produced  by the Larry Dobberstein. (120 min.)

4:00 PM

An Elvis Christmas - David Lomond dons his Elvis costume and cape for Eugene's Eagle Lodge audience. Produced by Larry Dobberstein. (60 min.)

5:00 PM

Democracy Now - Amy Goodman's daily progressive news & interview show. Locally Sponsored by Larry Dobberstein. (60 min)

6:00 PM

Tai Chi for Body and Mind - 24 simplified forms in Yang Style with LCC Tai Chi teacher Machiko Shirai. Produced by Machiko Shirai. (51 min.)

7:00 PM

Hiking With Barbara “Travels on Trails in the Pacific Northwest” Biking with Barbara at Dee Wright Observatory and McKenzie Pass. A video chronicle of travels in Oregon, Washington, and the Pacific Northwest.  Produced by Marc Time. (29 min.)

7:30 PM

QiGong Exercises with Suman QiGong and Tai Chi Master Suman Barkhas demonstrates a series of QiGong (pronounced Chee-Gong) exercises for health and energy development. Produced by Suman. (50 min.) http://www.taichiyogacenter.com

8:30 PM

Answers To Addiction - Addiction treatment Jesus Christ’s way. Produced by Ray Gruener. (30 min)

9:00 PM

The Hanson Family Singers “Old Fashioned” Christmas Variety Show - Music & more at Willamette High School. Produced by Wayne Hanson. (96 min.)

11:00 PM

An Elvis Christmas - David Lomond dons his Elvis costume and cape for Eugene's Eagle Lodge audience. Produced by Larry Dobberstein. (60 min.)



WEDNESDAY 12/13


12:00 AM

Jordan Peterson Talk on Free Speech Held in McMinnville at the Aviation Museum on April 27, 2017. Produced by Joe Tyndall. (113 min.)

2:00 AM

The U.S. Constitution- Legal Links series. Produced by the Oregon State Bar. Locally Sponsored by Tom Cleveland. (30 min.)

2:30 AM

Eugene Cannabis TV - Produced by Dan Koozer & Kevin Corridon (30 min) https://www.youtube.com/user/EugeneCannabisTV

3:00 AM

Racism, Empire & Survival  “Interview With Donna Wallach” On Palestine. Produced by Jack Dresser. (60 min.)

4:00 AM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2010 - Cascade Chorus performs Christmas favorites. Produced by Larry Dobberstein. (82 min.)

5:30 AM

UO Today Robin Coste Lewis is the poet laureate of Los Angeles and a writer-in-residence at the University of Southern California. Her first collection Voyage of the Sable Venus and Other Poems was widely praised by critics and honored with the 2015 National Book Award for Poetry. Lewis discusses her poetry and reads from the collection. On November 16, 2017 Lewis gave a reading from Voyage of the Sable Venus as a guest of the Creative Writing Program. Produced by Peg Gearhart. (30 min.) http://ohc.uoregon.edu/uotoday.html

6:00 AM

Exploring Arizona, Part 1 - Produced by Dan Holt. (30 min.)

6:30 AM

Walk With Me: Antique Cars, Sicily, Italy 2013 - Produced by Tyler Burgess  (27 min.) http://www.walk-with-me.com

7:00 AM

Latino Lane County: Lane Community College Opportunities - Produced by Martin de la O. (30 min.)

7:30 AM

Strata: Portraits of Humanity January 2016 (1) Vanuatu has unusually high cultural diversity compared to other Pacific islands outside of New Guinea.  Here we see dancing on Ambrym Island, ruins on Malekula Island and a violent volcanic eruption on Tanna Island.  (2) Beneath almost a century of south Louisiana’s riotous vegetation, the Louisiana State University Rural Life Museum carried out the most extensive archaeological project to date on an antebellum plantation site in Louisiana.  The project excavated the undisturbed remains of a sugar cane mill along with slave cabins.  Produced by Rick Pettigrew. (29 min.)  http://www.archaeologychannel.org

8:00 AM

Tai Chi for Body and Mind - 24 simplified forms in Yang Style with LCC Tai Chi teacher Machiko Shirai. Produced by Machiko Shirai. (51 min.)

9:00 AM

That Atheist Show Replay - A weekly call-in program (do not call during this replay). All topics, religious and secular. Produced by Joe Tyndall. (60 min.)

10:00 AM

Marc Time: Sunday Morning Hangover Radio Show "Post Whiteaker Hangover" Originally aired on KWVA-FM August 7, 2016  Produced by Marc Time.http://sundaymorninghangover.blogspot.com/2016/08/post-whiteaker-party-hangover.html 

10:30 AM

Eugene Cannabis TV Produced by Dan Koozer & Kevin Corridon (59 min) https://www.youtube.com/user/EugeneCannabisTV 

11:00 AM

Arts Journal #823 BAKED DAILY concert by Bill Shahrooz & Andy Murdzek @ Atrium Music Series, September 2017. Replay: Vickie Falsgraf & the Atrium 2016 [5 min.](60 min) https://hedda-arts.blogspot.com, artsjournal@thinkvideo.com. This episode is online at https://youtu.be/ScAArCG5Ivg. The weekly programs from the past two years are available online: see the Arts Journal Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM. Sponsored by Fern Ridge Press, Publishers of Books & Videos Providing Solutions for Autism Spectrum Learning & Behavior Problems. See http://www.fernridgepress.com for more info.

12:00 PM

Dams, Rivers and Reservoirs – How Safe? Speakers: Erik Peterson is Operations Project Manager, Willamette Valley for Portland District of the US Army Corps of Engineers and Ray Weldon is Professor in the Department of Earth Sciences at the University Oregon and a risk consultant for dam operators in California. He is a member of the National Hazard Mapping Team. Residents of Western Oregon owe much to a series of federal flood control dams built within the last 75 years.  The US Army Corps of Engineer’s Willamette Valley Project includes 13 dams that regulate 27% of the total flow of the Willamette River, much of it at the southern end of the valley.  Each of the eight Army Corps operated dams in Lane County is estimated to have prevented hundreds of millions or billions of dollars in flood damage. How do those who operate and finance the Willamette Project dams judge the acceptable risk of operating these important flood control facilities in light of geological knowledge that emerged decades after design and completion?  When, if ever, is major reconstruction or complete replacement of a dam in order?  Are the seismic upgrades completed to date sufficient?  Do dams get weaker with age? Discussion at the City Club of Eugene on May 19, 2017. Produced by Larry Dobberstein. (60 min) http://www.cityclubofeugene.org/

1:00 PM

Interfaith Prayer Service - Series from Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (60 min)

2:00 PM

The Normal Bean Show - Rock star interviews local & nat'l musicians & shows concert segments. Produced by Normal Bean. (60 min.)

3:00 PM

An Elvis Christmas - David Lomond dons his Elvis costume and cape for Eugene's Eagle Lodge audience. Produced by Larry Dobberstein. (60 min.)

4:00 PM

Arts Journal #833 - Current Local Arts. Produced by Hedda's Artworks. (60 min) http://www.hedda-arts.blogspot.com/ The weekly programs from the past two years are available online: See the Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM. (60 min)

5:00 PM

Democracy Now - Amy Goodman's daily progressive news & interview show. Locally Sponsored by Larry Dobberstein. (60 min)

6:00 PM

Jordan Peterson Talk on Free Speech Held in McMinnville at the Aviation Museum on April 27, 2017. Produced by Joe Tyndall. (113 min.)

8:00 PM

The U.S. Constitution- Legal Links series. Produced by the Oregon State Bar. Locally Sponsored by Tom Cleveland. (30 min.)

8:30 PM

Eugene Cannabis TV - Produced by Dan Koozer & Kevin Corridon (30 min) https://www.youtube.com/user/EugeneCannabisTV

9:00 PM

Racism, Empire & Survival  “Interview With Donna Wallach” On Palestine. Produced by Jack Dresser. (60 min.)

10:00 PM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2010 - Cascade Chorus performs Christmas favorites. Produced by Larry Dobberstein. (82 min.)

11:30 PM

UO Today Robin Coste Lewis is the poet laureate of Los Angeles and a writer-in-residence at the University of Southern California. Her first collection Voyage of the Sable Venus and Other Poems was widely praised by critics and honored with the 2015 National Book Award for Poetry. Lewis discusses her poetry and reads from the collection. On November 16, 2017 Lewis gave a reading from Voyage of the Sable Venus as a guest of the Creative Writing Program. Produced by Peg Gearhart. (30 min.) http://ohc.uoregon.edu/uotoday.html

 


THURSDAY 12/14


12:00 AM

Learn To Paint In Acrylics: Cabin in the Snow -Easy steps to creating your own artwork from local painter and producer Michael Pickett. http://www.pickettonline.com. (29 min.)

12:30 AM

World’s Largest Indoor Garage Sale - Fun games and interviews by the Eugene News Network. With Nancy Stockwell and Maya Osterson. Produced by Mike Schwab. (30 min.)

1:00 AM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2015 - Holiday music & more! Produced  by the Larry Dobberstein. (120 min.)

3:00 AM

Arts Journal #833 - Current Local Arts. Produced by Hedda's Artworks. (60 min) http://www.hedda-arts.blogspot.com/ The weekly programs from the past two years are available online: See the Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM. (60 min)

4:00 AM

The Many Hats of Coco A Fine Arts Interview Program: Host Theo Czuk welcomes author and memoirist Bill Sarnoff in an episode taped at Tsunami Books in Eugene. The Many Hats of Coco is filmed before a live audience. Produced by Allan Katz. (30 min.)

4:30 AM

Riverside Chamber Symphony: The Messiah Philip Bayles conducts a performance of Handel's Messiah at the Wildish Theatre.. Produced by Larry Dobberstein. (72 min.)

6:00 AM

Exploring Arizona, Part 2 - Produced by Dan Holt. (30 min.)

6:30 AM

Walk With Me: Alcantra Gorge, Sicily, Italy 2013 -  Enjoy a spontaneous travelogue in Sicily, Italy. We walk to the Alcantra Gorge, up to the ruins of a castle and around the rim of a volcano spewing sulphur gas. Fun! Produced by Tyler Burgess  (27 min.) http://www.walk-with-me.com

7:00 AM

Latino Lane County “Paco’s Music, Part 1 of 2” Produced by Martin de la O. (29 min.)

7:30 AM

Strata: Portraits of Humanity February 2016 - (Church of St. George at Akrefnio) March the 15th, 1311.  On a plain in central Greece, two armies are facing each other.  On one side, Frankish knights from the Duchy of Athens. On the other side, their Catalan mercenaries of the Catalan Company demanding more benefits.  The Frankish knights lose the battle and perish almost to the last.  One of the few surviving knights, Anthony le Flamenc, prays to St. George for holy assistance in battle.  In gratitude for his salvation, the knight orders a church built, dedicated to St. George, in Akrefnio, Boeotia.  This is his story. (29 min.) <http://www.archaeologychannel.org>http://www.archaeologychannel.org.

8:00 AM

Learn To Paint In Acrylics: Cabin in the Snow -Easy steps to creating your own artwork from local painter and producer Michael Pickett. http://www.pickettonline.com. (29 min.)

8:30 AM

Eugene Cannabis TV - Produced by Dan Koozer & Kevin Corridon (30 min) https://www.youtube.com/user/EugeneCannabisTV

9:00 AM

That Atheist Show Replay - A weekly call-in program (do not call during this replay). All topics, religious and secular. Produced by Joe Tyndall. (60 min.)

10:00 AM

Marc Time: Sunday Morning Hangover Radio Show “Cool It Down” Music to cool down the temps in Eugene , which were in the upper 90's.  Originally aired on KWVA-FM August 21, 2016, 29 min   Produced by Marc Time.http://sundaymorninghangover.blogspot.com/2016/08/cool-hangover.html

10:30 AM

Eugene Cannabis TV Produced by Dan Koozer & Kevin Corridon (59 min) https://www.youtube.com/user/EugeneCannabisTV 

11:00 AM

Arts Journal  #824 HEARTWOOD CONSORT Baroque music concert @ Atrium Music Series. September 2017.[51 MIN.] Encore: IN ACCORD @ the Atrium[6 MIN.] 2016 (60 min) https://hedda-arts.blogspot.com, artsjournal@thinkvideo.com. This episode is online at https://youtu.be/9Vhrch7ALSI. The weekly programs from the past two years are available online: see the Arts Journal Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM. Sponsored by Fern Ridge Press, Publishers of Books & Videos Providing Solutions for Autism Spectrum Learning & Behavior Problems. See http://www.fernridgepress.com for more info.

12:00 PM

Is Oregon’s Low Vaccination Rate a Public Health Crisis? - Panel: Patrick F. Luedtke M.D., M.P.H., Senior Public Health Officer, Lane County, Tricia Schroffner, RN, NP, Nurse Practitioner in the School Based Health Centers at North Eugene and Churchill High Schools & Paul Slovic, Ph.D., Pres., Decision Research & Professor, Dept. of Psychology at UO talk at this City Club of Eugene weekly forum on January 27, 2017. Produced by Larry Dobberstein. (60 min) http://www.cityclubofeugene.org/

1:00 PM

Interfaith Prayer Service  - Series from Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (60 min)

2:00 PM

Racism, Empire & Survival  “Interview With Donna Wallach” On Palestine. Produced by Jack Dresser. (60 min.)

3:00 PM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

3:30 PM

Christmas Lights in Eugene - Produced by Aleksis Gonzalez-Arguinzoni & Tim Ellenberger. (28 min.)

4:00 PM

Christmas Festival of Trees - Ibis Productions Presents. Produced by Alexis Gonzalez-Arguinzoni. (30 min.)

4:30 PM

Holiday Music at Eugene Churches - Produced by Larry Dobberstein. (29 min.)

5:00 PM

Democracy Now - Amy Goodman's daily progressive news & interview show. Locally Sponsored by Larry Dobberstein. (60 min)

6:00 PM

Learn To Paint In Acrylics: Cabin in the Snow -Easy steps to creating your own artwork from local painter and producer Michael Pickett. http://www.pickettonline.com. (29 min.)

6:30 PM

World’s Largest Indoor Garage Sale - Fun games and interviews by the Eugene News Network. With Nancy Stockwell and Maya Osterson. Produced by Mike Schwab. (30 min.)

7:00 PM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2015 - Holiday music & more! Produced  by the Larry Dobberstein. (120 min.)

9:00 PM

Arts Journal #833 - Current Local Arts. Produced by Hedda's Artworks. (60 min) http://www.hedda-arts.blogspot.com/ The weekly programs from the past two years are available online: See the Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM. (60 min)

10:00 PM

The Many Hats of Coco A Fine Arts Interview Program: Host Theo Czuk welcomes author and memoirist Bill Sarnoff in an episode taped at Tsunami Books in Eugene. The Many Hats of Coco is filmed before a live audience. Produced by Allan Katz. (30 min.)

10:30 PM

Riverside Chamber Symphony: The Messiah Philip Bayles conducts a performance of Handel's Messiah at the Wildish Theatre.. Produced by Larry Dobberstein. (72 min.)



FRIDAY 12/15


12:00 AM

Christmas Lights in Eugene - Produced by Aleksis Gonzalez-Arguinzoni & Tim Ellenberger. (28 min.)

12:30 AM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2011 - Cascade Chorus performs Christmas favorites. Produced by Larry Dobberstein. (96 min.)

1:00 AM

The Normal Bean Show - Rock star interviews local & nat'l musicians & shows concert segments. Produced by Normal Bean. (60 min.)

3:00 AM

Leo Rivers presents Poetry Platform “The Greek Poets and Their Inheritors as taught by Karen Zeller”. In the second show of the brand new series “The Greek Poets and Their Inheritors as taught by Karen Zeller”, ‘Part Two - The Poets of The Dawn, Section 1’, we become intimate with Archilochus, Alcaeus of Mytilene and the famous Sappho of Lesbos! Learn the latest perspective on Archaic Greek poetry and hear the amazing poetry of Sappho of Lesbos read not just in English buty in the poetry of the Greek itself! In the conclusion of this compelling and evocative series we will discover the poignant convergence of eros and the sweet bitter in the unique and unforgettable perspective of the Poet Sappho, Sappho of Lesbos of whom the world of Classic Greece and Roman culture agreed possessed the greatest poetic voice - so much she was deemed the Muse of Poets. Produced by Leo Rivers. (29 min.) http://www.oregonpoeticvoices.org/poet/366/

4:00 AM

No Shame: After Shark There's another part of the No Shame Eugene experience. Selected post–shark pieces from the monthly shows. Potentially offensive and unsuitable for children. Produced by Kevin L. Corridon. <mailto:noshameeugene@gmail.com>noshameeugene@gmail.com.

4:30 AM

Marc Time: Sunday Morning Hangover Radio Show "Ye Ye Hangover"  1960's French Ye Ye Girls!! Originally aired on KWVA-FM September 11  2016, 29 min   Produced by Marc Time  http://sundaymorninghangover.blogspot.com/2016/09/ye-ye-hangover.html

5:00 AM

Bugs & Animals, the Saga Bugs & Animals, they’re everywhere! Produced by Patrick Burian. (23 min.)

5:30 AM

Bugs & Animals, the Saga Bugs & Animals, they’re everywhere! Produced by Patrick Burian. (23 min.)

6:00 AM

Exploring Arizona, Part 3 - Produced by Dan Holt. (30 min.)

6:30 AM

Walk With Me: Palermo, Sicily, Italy 2015 - Produced by Tyler Burgess  (27 min.) http://www.walk-with-me.com

7:00 AM

Latino Lane County “Paco’s Music, Part 2 of 2” Produced by Martin de la O. (29 min.)

7:30 AM

Strata: Portraits of Humanity March 2016 - (Historic Norwegian farm; Mariana Islands latte stones Part 1 of 2) (1) The stream at the historic farm of Havrå connects the mountain, the field and the fjord.  Havrå, whose history stretches back to the Bronze Age, is protected by the Norwegian government.  On the farm, the field and the old sharing of the cultivated land are still intact.  (2)  The megalithic ruins known as latte symbolize the ancient culture of the Chamorro people of the Mariana Islands.  Latte are stone pillars and capitals that supported houses in complex village systems until the late 1600s prior to massive societal change under Spanish rule.  Part 1 of 2. Produced by Rick Pettigrew. (29 min.) http://www.archaeologychannel.org.

8:00 AM

QiGong With Janet - QiGong teacher Janet Zabrosky leads a class in this ancient Chinese breathing and stretching exercise program of which Tai Chi is developed form. Produced by Tom Cleveland. (54 min.) On YouTube at https://youtu.be/CJMReLb9f_4. Email: janet@thinkvideo.com

9:00 AM

That Atheist Show Replay - A weekly call-in program (do not call during this replay). All topics, religious and secular. Produced by Joe Tyndall. (60 min.)

10:00 AM

Marc Time: Sunday Morning Hangover Radio Show “The REAL Santa Claus”. Santa visits KWVA on Christmas morning and plays some awful Xmas music. Originally aired on KWVA-FM December 25, 2016, (29 min.)   Produced by Marc Time http://sundaymorninghangover.blogspot.com/2016/12/the-real-santa-claus-hangover.html

10:30 AM

Eugene Cannabis TV Produced by Dan Koozer & Kevin Corridon (59 min) https://www.youtube.com/user/EugeneCannabisTV 

11:00 AM

Arts Journal #825 BLUE CREW... Falsgraf, Utterbeck, & Keller [50 min.] Oct. 2017 Atrium concert. Encore: KIVA mural & ArtWalk talk [10min.] Aug. 2017  (60 min) https://hedda-arts.blogspot.com, artsjournal@thinkvideo.com. This episode is online at https://youtu.be/9Vhrch7ALSI. The weekly programs from the past two years are available online: see the Arts Journal Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM. Sponsored by Fern Ridge Press, Publishers of Books & Videos Providing Solutions for Autism Spectrum Learning & Behavior Problems. See http://www.fernridgepress.com for more info (60 min) https://hedda-arts.blogspot.com, artsjournal@thinkvideo.com. This episode is online at https://youtu.be/nCShsSNZZY0. The weekly programs from the past two years are available online: see the Arts Journal Playlist at https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvJV-0VeyCnh4125xuphIVz4X-ipUeNM. Sponsored by Fern Ridge Press, Publishers of Books & Videos Providing Solutions for Autism Spectrum Learning & Behavior Problems. See http://www.fernridgepress.com for more info.

12:00 PM

Is Oregon Ready for Ranked Choice Voting? Speakers: Kristin Eberhard, senior researcher at the Seattle-based Sightline Institute, describes herself as a proud policy wonk. She specializes in climate change policy and democracy reform. Kristin is a graduate of Stanford University. She holds a Law Degree and a Masters of Environmental Management from Duke University, and has taught courses at both Stanford and UCLA Law Schools and Blair Bobier is a lawyer, author and veteran election reform advocate. He has worked on election legislation in both Oregon and California and in 2016 was a Chief Petitioner for the successful Benton County Ranked Choice campaign. A founder of Oregon’s Pacific Green Party, he serves as a Benton County Planning Commissioner and practices law with an emphasis on serving Oregonians of modest means. Ranked choice voting, also known as instant runoff voting, allows voters to list candidates in order of preference so that if in the first round no one wins a majority, officials can recount the ballots immediately until someone does. Discussion at the City Club of Eugene on May 5, 2017. Produced by Dan Bryant and Joe Tyndall. (60 min) http://www.cityclubofeugene.org/

1:00 PM

Interfaith Prayer Service  - Series from Eugene's First Christian Church (Disciples of Christ). Produced by Larry Dobberstein. (60 min)

2:00 PM

Oregon Lifestyles  The Southern Oregon Coast. Produced by Tony and Terri-Lynn Kalhagen  (28 min.) http://www.makaiohana.com

2:30 PM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2013 - Holiday music & more! Produced  by the Larry Dobberstein. (114 min.)

4:30 PM

Strata: Portraits of Humanity “December 2017" Produced by Rick Pettigrew (29 min.) http://www.archaeologychannel.org.

5:00 PM

Democracy Now - Amy Goodman's daily progressive news & interview show. Locally Sponsored by Larry Dobberstein. (60 min)

6:00 PM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

6:30 PM

Christmas Lights in Eugene - Produced by Aleksis Gonzalez-Arguinzoni & Tim Ellenberger. (28 min.)

7:00 PM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2011 - Cascade Chorus performs Christmas favorites. Produced by Larry Dobberstein. (96 min.)

9:00 PM

The Normal Bean Show - Rock star interviews local & nat'l musicians & shows concert segments. Produced by Normal Bean. (60 min.)

10:00 PM

Leo Rivers presents Poetry Platform “The Greek Poets and Their Inheritors as taught by Karen Zeller”. In the second show of the brand new series “The Greek Poets and Their Inheritors as taught by Karen Zeller”, ‘Part Two - The Poets of The Dawn, Section 1’, we become intimate with Archilochus, Alcaeus of Mytilene and the famous Sappho of Lesbos! Learn the latest perspective on Archaic Greek poetry and hear the amazing poetry of Sappho of Lesbos read not just in English buty in the poetry of the Greek itself! In the conclusion of this compelling and evocative series we will discover the poignant convergence of eros and the sweet bitter in the unique and unforgettable perspective of the Poet Sappho, Sappho of Lesbos of whom the world of Classic Greece and Roman culture agreed possessed the greatest poetic voice - so much she was deemed the Muse of Poets. Produced by Leo Rivers. (29 min.) http://www.oregonpoeticvoices.org/poet/366/

10:30 PM

No Shame: After Shark There's another part of the No Shame Eugene experience. Selected post–shark pieces from the monthly shows. Potentially offensive and unsuitable for children. Produced by Kevin L. Corridon. <mailto:noshameeugene@gmail.com>noshameeugene@gmail.com.

11:00 PM

Marc Time: Sunday Morning Hangover Radio Show "Ye Ye Hangover"  1960's French Ye Ye Girls!! Originally aired on KWVA-FM September 11  2016, 29 min   Produced by Marc Time  http://sundaymorninghangover.blogspot.com/2016/09/ye-ye-hangover.html

11:30 PM

Bugs & Animals, the Saga Bugs & Animals, they’re everywhere! Produced by Patrick Burian. (23 min.)



SATURDAY 12/16


12:00 AM

Leo Rivers presents Poetry Platform “The Greek Poets and Their Inheritors as taught by Karen Zeller”. In the second show of the brand new series “The Greek Poets and Their Inheritors as taught by Karen Zeller”, ‘Part Two - The Poets of The Dawn, Section 1’, we become intimate with Archilochus, Alcaeus of Mytilene and the famous Sappho of Lesbos! Learn the latest perspective on Archaic Greek poetry and hear the amazing poetry of Sappho of Lesbos read not just in English buty in the poetry of the Greek itself! In the conclusion of this compelling and evocative series we will discover the poignant convergence of eros and the sweet bitter in the unique and unforgettable perspective of the Poet Sappho, Sappho of Lesbos of whom the world of Classic Greece and Roman culture agreed possessed the greatest poetic voice - so much she was deemed the Muse of Poets. Produced by Leo Rivers. (29 min.) http://www.oregonpoeticvoices.org/poet/366/

12:30 AM

No Shame: After Shark There's another part of the No Shame Eugene experience. Selected post–shark pieces from the monthly shows. Potentially offensive and unsuitable for children. Produced by Kevin L. Corridon. <mailto:noshameeugene@gmail.com>noshameeugene@gmail.com.

1:00 AM

Bugs & Animals, the Saga Bugs & Animals, they’re everywhere! Produced by Patrick Burian. (23 min.)

1:30 AM

Marc Time: Sunday Morning Hangover Radio Show "Melancholy Autumn Hangover” (29 min.)   Produced by Marc Time. http://sundaymorninghangover.blogspot.com

2:00 AM

No Shame: After Shark There's another part of the No Shame Eugene experience. Selected post–shark pieces from the monthly shows. Potentially offensive and unsuitable for children. Produced by Kevin L. Corridon. (54 min) <mailto:noshameeugene@gmail.com>noshameeugene@gmail.com.

3:00 AM

The Normal Bean Show - Rock star interviews local & nat'l musicians & shows concert segments. Produced by Normal Bean. (60 min.)

4:00 AM

Leo Rivers presents Poetry Platform “The Greek Poets and Their Inheritors as taught by Karen Zeller”. In the second show of the brand new series “The Greek Poets and Their Inheritors as taught by Karen Zeller”, ‘Part Two - The Poets of The Dawn, Section 1’, we become intimate with Archilochus, Alcaeus of Mytilene and the famous Sappho of Lesbos! Learn the latest perspective on Archaic Greek poetry and hear the amazing poetry of Sappho of Lesbos read not just in English buty in the poetry of the Greek itself! In the conclusion of this compelling and evocative series we will discover the poignant convergence of eros and the sweet bitter in the unique and unforgettable perspective of the Poet Sappho, Sappho of Lesbos of whom the world of Classic Greece and Roman culture agreed possessed the greatest poetic voice - so much she was deemed the Muse of Poets. Produced by Leo Rivers. (29 min.) http://www.oregonpoeticvoices.org/poet/366/

4:30 AM

No Shame: After Shark There's another part of the No Shame Eugene experience. Selected post–shark pieces from the monthly shows. Potentially offensive and unsuitable for children. Produced by Kevin L. Corridon. <mailto:noshameeugene@gmail.com>noshameeugene@gmail.com.

5:00 AM

Marc Time: Sunday Morning Hangover Radio Show "Ye Ye Hangover"  1960's French Ye Ye Girls!! Originally aired on KWVA-FM September 11  2016, 29 min   Produced by Marc Time  http://sundaymorninghangover.blogspot.com/2016/09/ye-ye-hangover.html

5:30 AM

Bugs & Animals, the Saga Bugs & Animals, they’re everywhere! Produced by Patrick Burian. (23 min.)

6:00 AM

Crossfire TV - Christian Teens. Produced by Hudson Barkley (60 min) http://www.mycrossfire.com

7:00 AM

Elisheba’s Story Local author, Elisheba Haxby, tells the story of her battle with mental illness. Produced for the Treasure Hunters Project. (21 min.)

7:30 AM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2011 - Cascade Chorus performs Christmas favorites. Produced by Larry Dobberstein. (96 min.)

9:30 AM

The Many Hats of Coco A Fine Arts Interview Program: Host Theo Czuk welcomes author and memoirist Bill Sarnoff in an episode taped at Tsunami Books in Eugene. The Many Hats of Coco is filmed before a live audience. Produced by Allan Katz. (30 min.)

10:00 AM

UO Today Robin Coste Lewis is the poet laureate of Los Angeles and a writer-in-residence at the University of Southern California. Her first collection Voyage of the Sable Venus and Other Poems was widely praised by critics and honored with the 2015 National Book Award for Poetry. Lewis discusses her poetry and reads from the collection. On November 16, 2017 Lewis gave a reading from Voyage of the Sable Venus as a guest of the Creative Writing Program. Produced by Peg Gearhart. (30 min.) http://ohc.uoregon.edu/uotoday.html

10:30 AM

Christmas Festival of Trees - Ibis Productions Presents. Produced by Alexis Gonzalez-Arguinzoni. (30 min.)

11:00 AM

Holiday Music at Eugene Churches - Produced by Larry Dobberstein. (29 min.)

11:30 AM

The David Igl Show Guest: Mike Dilley, Ex. Dir. of the Eugene International Film Festival. Produced by David Igl. (29 min.)

12:00 PM

Our Representative Democracy – Can It Survive? Speaker: Congressman Peter DeFazio, U.S. Representative, Oregon’s 4th District.  The City Club of Eugene in partnership with the Wayne Morse Center for Law and Politics at the University of Oregon is pleased to host Congressman Peter DeFazio in a special Friday Forum. Mr. DeFazio with speak on Our Representative Democracy — Can it Survive?, a topic recently much discussed in Congress as the Nation approaches 100 days in office for the new administration. From the Watergate Era to today, Rep. DeFazio will trace the origins of campaign finance reform, the rise of ‘Dark Money’, and the impact these developments have had on today’s elections.. Discussion at the City Club of Eugene on April 21, 2017. Produced by Dan Bryant and Joe Tyndall. (60 min) http://www.cityclubofeugene.org/

1:00 PM

Answers To Addiction - Addiction treatment Jesus Christ’s way. Produced by Ray Gruener. (30 min)

1:30 PM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

2:00 PM

Christmas Lights in Eugene - Produced by Aleksis Gonzalez-Arguinzoni & Tim Ellenberger. (28 min.)

2:30 PM

Cascade Chorus Christmas Celebration 2012 - Holiday music & more! Produced  by the Larry Dobberstein. (81 min.)

4:00 PM

Pro*Star Acting for the Camera “Cold Read” In this inside look at a Professional acting class you will discover how actors use their body, voice, mind and emotions to create characters.  Acting is a process and Linda's (30 years as a professional actress) purpose is to invite you in to the inner workings of the Craft. Produced by Larry Dobbberstein & Linda Burden-Williams (61 min.) http://www.infocusacting.com

4:30 PM

Behind The Lens This is one of two sessions with Tom Blank interviewing Mike Duffield and Mark Stafford.  This installment focuses on Mike Duffield, a video editor and writer for over 37 years.  Duffiled has worked on TV documentariy series "Forensic Files', 'The Rise and Fall of Jim Crow', and 'Egypt's New Tomb Revealed' as senior editor, storyline and on-line editor and on sound.  He discusses the philosophy and art of editing with Mark Stafford of Stafford Video Productions. Produced by Julia O'Reilly with The Shaggy Dog Project. (30 min.)

5:00 PM

Hiking With Barbara “Travels on Trails in the Pacific Northwest” McDuff Mountain and Iron Mountain. A video chronicle of travels in Oregon, Washington, and the Pacific Northwest.  Produced by Marc Time. (29 min.)

5:30 PM

Whattup Mt. Pisgah Wildflower Festival - Fun stories and interviews by the Eugene News Network. With Nancy Stockwell and Maya Osterson. Produced by Mike Schwab. (29 min.)

6:00 PM

Not A Creature Was Stirring - Kids Christmas show, drama and choir. Produced by Earl Faunce. (30 min.)

6:30 PM

Christmas Lights in Eugene - Produced by Aleksis Gonzalez-Arguinzoni & Tim Ellenberger. (28 min.)

7:00 PM

Christmas Festival of Trees - Ibis Productions Presents. Produced by Alexis Gonzalez-Arguinzoni. (30 min.)

7:30 PM

Holiday Music at Eugene Churches - Produced by Larry Dobberstein. (29 min.)

8:00 PM

Manantial De Vida Latino Church Service. En Español. Produced by Juan Ventura. (58 min.) Facebook: Iglesia De Cristo Manantial De Vida Oregon

9:00 PM

Riverside Chamber Symphony: The Messiah Philip Bayles conducts a performance of Handel's Messiah at the Wildish Theatre.. Produced by Larry Dobberstein. (72 min.)

10:30 PM

Oregon Lifestyles  The Southern Oregon Coast. Produced by Tony and Terri-Lynn Kalhagen  (28 min.) http://www.makaiohana.com

11:00 PM

Crossfire TV - Christian Teens. Produced by Hudson Barkley (60 min) http://www.mycrossfire.com



Schedule subject to change without notice. For updates see http://ctv29.org.






Join for $10 a year or make a tax-deductible donation! Use Your Credit/Debit Card or PayPal Account!!



© 2017 Community Television of Lane County. All Rights Reserved.